Стала наймолодшою волонтеркою. У Львові 5-річна дівчинка назбирала для армії понад 35 тисяч грн

2691 0
Дівчинка разом з братом виступала в центрі міста майже 10 годин.

У Львові 5-річна Марія Макеєва встановила рекорд та стала наймолодшою волонтеркою України. Дівчинка під музичний супровід старшого брата виконувала українські пісні в центрі міста, завдяки чому назбирала понад 35 492 гривні для потреб ЗСУ. Про це повідомила керівниця Національного Реєстру Рекордів Лана Вєтрова.

Читайте також: Що потрібно сьогодні для нашої перемоги. Перелік волонтерських збірок

Під час повномасштабної війни Марія разом з братом та мамою тимчасово переїхали до Львова з Кривого Рогу.

«Спершу діти мріяли назбирати кошти на бронежилет, але, як зясували батьки, в той момент на передовій дуже були потрібні тепловізійні приціли. Тож за допомогою волонтерського фонду, який до дитячих коштів ще доклав певну суму, було придбано тепловізор INFIRAY СL35 M та переданий нашим бійцям на передову», – написала Лана Вєтрова.

Виступ юної рекордсменки тривав 9 годин 54 хвилини. Дівчинка разом з братиком мріють, щоб якнайшвидше закінчилася війна, тому планують ще виступати та зібрати гроші для українських захисників. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!