Стало відомо, чому вчора на Львівщині оголошували повітряну тривогу

894 0
Коротко про ключове з життя Львівщини за добу.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Повітряна тривога. Один раз сирени сповіщали про повітряну тривогу – 14 лютого о 09:11. Була загроза через зліт літаків МіГ-31 у білорусі. Небезпека не підтвердилася. В області спокійно. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Електроенергія. Баланс в енергосистемі держави дозволяє ще один день Львівщині бути без лімітів споживання та графіків відключень електроенергії. Якщо екстрених ситуацій не виникатиме, відключати живлення сьогодні не будуть.

Переселенці. Евакуаційними потягами на Львівщину прибули ще 92 людини. До Перемишля з нашої області чотирма потягами вирушили 1205 осіб.

Декомунізація. На Львівщині 183 об’єкти підлягають декомунізації. Деякі з них стануть експонатами майбутнього музею тоталітарних режимів.

Протидія домашньому насильству. У Львівському районі стартував проєкт «Любов НЕ б’ється». Він передбачає інформаційну підтримку жертв домашнього насилля та напрацювання дорожньої карти, щоб убезпечити дорослих і дітей від можливих фізичних посягань.

Радіатори для шкіл. 14 радіаторів передали для шкіл та садочків в усіх громадах Червоноградського району.

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!