Стало відомо, яким цьогоріч буде перший урок у школах

2685 0
У проведенні уроку візьмуть участь рятувальники та поліцейські.
Фото: delo.ua

Фото: delo.ua

На початку цього навчального року в усіх закладах освіти проведуть єдиний урок з безпеки. У проведенні уроку візьмуть участь рятувальники та поліцейські. Відбудеться це у межах старту проєкту «Безпечне освітнє середовище в умовах війни», який реалізовуватимуть МОН та МВС. Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін, пише «Освіта.ua».

Читайте також: Формат буде різний. Як розпочнеться новий навчальний рік для львівських школярів

Під час уроку школярам розкажуть про основні правила поведінки в умовах небезпеки. Також передбачено розміщення у кожній школі інформаційних стендів, на яких буде викладено основні правила поведінки дітей в умовах воєнного стану.

Зазначається, що у першій декаді вересня буде забезпечено чергування поблизу шкіл патрульних Національної поліції з метою створення безпечних умов для неповнолітніх, профілактики правопорушень, зокрема і порушень ПДР з боку водіїв.

Нагадаємо, навчання у львівських школах розпочнеться з 1 вересня і відбуватиметься у поєднаному форматі: учні молодших класів вчитимуться очно, а учні старших класів – за змішаною формою. Про те, як безпечно організувати навчальний процес у Львові, куди відселити переселенців зі шкіл, читайте в інтерв’ю Тvoemisto.tv у межах проєкту «Тема тижня» міського голови Львова Андрія Садового.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!