Стали відомі результати ЗНО-2020 з української мови і ще шести предметів

4101 0
Напередодні комісія також визначила порогові бали «склав/не склав» для цих предметів.
Фото: huffingtonpost.com

Фото: huffingtonpost.com

На інформаційних сторінках учасників уже розмістили результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, іноземних мов, біології й історії України. Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Вони можуть завантажити картки результатів і скан-копії бланків відповідей із цих предметів зі своїх інформаційних сторінок.

Читайте також: Через карантин і дистанційне навчання планують знизити порогові бали ЗНО

Напередодні комісія також визначила порогові бали «склав/не склав» для цих предметів. Зокрема, для української мови та літератури – це 22 тестових бали.  Іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська) – 17 тестових балів. Історія України – 25 тестових балів та біологія – 22 тестових бали.

Учасники, які подолали порогові бали, отримали рейтингову оцінку за шкалою від 100 до 200 балів. Також вони можуть ознайомитися з таблицею переведення тестових балів у шкалу 1-12 балів для зарахування ЗНО як Державної підсумкової атестації.

Якщо ж абітурєнти не погоджуються з балом за тестування, то можуть подати апеляцію упродовж пяти календарних днів від дня офіційного оголошення результатів. Детальніше із цією процедурою можна ознайомитися за посиланням.

Нагадаємо, що усі дати МОН зсунуло на місяць (серпень) з урахуванням прогнозу розвитку епідеміологічної ситуації. Так, для вступників на основі повної загальної середньої освіти реєстрація електронних кабінетів розпочнеться 1 серпня, прийом заяв та документів триватиме з 13 до 22 серпня (для тих, хто вступає за результатами ЗНО), та до 16 серпня для вступників, що складатимуть вступні іспити в закладі вищої освіти.


ТЕГИ: ЗНО 2020

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!