Старий термінал львівського аеропорту відновлює роботу. Фото

9328 1
Сюди прилітатимуть літаки компанії «Мотор Січ» з Києва, а згодом – чартери.
Фото: львівський аеропорт

Фото: львівський аеропорт

З 24 червня старий термінал міжнародного аеропорту «Львів» обслуговуватиме приліт рейсів №MSI263/MSI265 авіакомпанії «Мотор Січ» Київ (Жуляни) – Львів. Про це ідеться на сторінці львівського аеропорту у Facebook.

Вхід з перону, зазначають в аеропорту, відбуватиметься через двері, суміжні з ВІП-залом у лівому крилі будівлі.

«Старий термінал довго пустував, але зараз отримує нове життя. Ми давно планували використовувати його за призначенням. І зараз він нам чудово став у пригоді для полегшення роботи у період пікових навантажень, обслуговування чартерних та спеціальних рейсів, які виконуються малою бізнес-авіацією», – каже гендиректорка аеропорту Тетяна Романовська.

Вона додає, що чартери термінал почне обслуговувати за 2-3 тижні. Зараз старий термінал використовується для обслуговування спеціальних та ВІП-рейсів. Його переобладнують для роботи з внутрішніми перевезеннями.

Читайте також: Як зміниться львівський аеропорт до 2022 року

«Наразі у терміналі «А» є лише дві стрічки для видачі багажу: по одній для міжнародних та внутрішніх рейсів. Таким чином, перемістивши частину пасажиропотоку у старий термінал, вдасться використати обидві з них для обслуговування міжнародного сполучення», – пояснюють в аеропорту і додають, що готуються запустити ще одну багажну стрічку та збільшити довжину тих, що є.

Додамо, що цього року, крім відновлення старого терміналу, запланували збудувати зовнішні інженерні мережі нового терміналу, вартість яких обійдеться у 62 млн гривень, реконструювати аеродром за 158 млн гривень та збудувати новий аеровокзал за 67 млн гривень.

Фото: львівський аеропорт


Читайте також:
21 Червня, 2019 13:48
666 ... немає інформації про відновлення роботи ресторану , що працював в отому "старому терміналі" ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!