На правах реклами

Став відомий розмір преміальних збірної України з футболу за участь у Євро-2020

1068 0
«Синьо-жовті» на чемпіонаті Європи вперше в своїй історії вийшли з групи та дійшли до 1/4 фіналу, де поступилися збірній Англії.
фото: «ALEKON GROUP»

фото: «ALEKON GROUP»

За підсумками Євро-2020 футболісти української збірної з футболу отримали 2,5 млн гривень. Про це повідомив глава Української асоціації футболу Андрій Павелко. Він зазначачив, що, хоча в Україні й склалася традиція не обговорювати такі теми, це – публічна інформація, яка є хорошим прикладом для майбутніх поколінь.  

«Думаю, незабаром УЄФА представить всі цифри, і ми побачимо, скільки Україна отримала за потрапляння на Євро і участь на ньому. Відразу після Євро та виплати всіх податків гравці і штаб отримали 3 мільйони євро. За Лігу націй, яку ми через коронавірус закінчили невдало, наші хлопці отримали ще 1 мільйон євро. І за Євро 2020: з 5 мільйонів 2,5 виплатили гравцям. Загалом 6,5 мільйона євро отримала команда, але з обов'язковою виплатою всіх податків і зборів, що існують», – каже він.

Павелко додав, що пишається тим, що українські гравці можуть показувати гідну гру і отримувати гідні премії.

Нагадаємо, «синьо-жовті» на чемпіонаті Європи вперше в своїй історії вийшли з групи та дійшли до 1/4 фіналу, де поступилися збірній Англії.

Наступний матч українська національна команда проведе 1 вересня в межах відбору на Чемпіонат світу-2022 проти збірної Казахстану. Наступний поєдинок нашої команди вже пройде під керівництвом нового головного тренера. За попередніми даними, ним має стати Сергій Ребров. І хоч на 12 серпня заплановано засідання виконкому УАФ, однак питання щодо призначення головного тренера збірної України на ньому не розглядатимуть. Як стало відомо Meta-ratings.com.ua, до завтрашнього дня з великою часткою ймовірності Сергій Ребров ще не встигне вирішити свої контрактні питання з арабським клубом «Аль-Айн».

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!