Київ

Чиновники відреагували на скарги киян щодо засміченості озера біля станції метро «Лісова»

869 0
Комунальники спільно районною владою оцінили стан забрудненості території та розробили план очищення локації.

Після скарг киян фахівці КП «Плесо» відреагували на засмічення озера Кругле, яке розташоване неподалік станції метро «Лісова». Про це розповіли на Facebook-сторінці комунального підприємства.
 

Як зазначається, представники «Плеса» спільно з Департаментом міського благоустрою КМДА, Деснянської РДА та КП «Київблагоустрій» оглянули озеро та берегову зону, виявили купи сміття як на березі, так і у водоймі.

Після цього чиновники склали план, який передбачає наступні кроки:

 – залучити додаткових працівників для розчищення озера включаючи працівників з місцевих доглядових служб та добровольців;

 – очищення берегової зони: команда фахівців розпочинає очищення берегової зони від накопиченого сміття;

 – очищення озера: спеціальні команди працівників КП “Плесо” очистять озеро від сміття в акваторії із залученням водного транспорту та спеціального обладнання для збирання відходів із поверхні води;

 – посилити контроль щодо задовільного санітарного стану водойми та прибережної території.

У «Плесо» наголосили, що вживатимуть усіх необхідних заходів для відновлення чистоти та екологічної безпеки озера.

Нагадаємо, місто через прокуратуру вимагає звільнити ділянку від МАФу, який заважає будувати парк біля озера «Срібний кіл» на Позняках.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!