Політична реклама

Студентів-економістів запрошують на Олімпіаду KSE у Львові

1490 0
Київська школа економіки KSE запрошує студентів взяти участь у Всеукраїнській студентській олімпіаді із економіки бізнесу і фінансів.

Олімпіада KSE проходитиме у два тури. У Львові Олімпіала відбудеться 29 березня. Переможці регіональних турів будуть запрошені для участі у фінальному турі у Києві, який пройде 18 квітня, - іноформує прес-служба ЛМР.

Мета Всеукраїнської студентської олімпіади KSE – надати можливість талановитим студентам проявити себе у науково-прикладних змаганнях. Завдання Олімпіади складатимуться з тестів. Вони вимагатимуть застосування економічних та фінансових знань для розв’язання різноманітних задач із прийняття рішень щодо капітальних ресурсів, використання фінансових інструментів та аналізу фінансових ринків.

Для участі в Олімпіаді KSE усі зацікавлені студенти повинні зареєструватися он-лайн за кілька днів до дня проведення Олімпіади.

Участь в Олімпіаді можна брати як в індивідуальному заліку, так і в командному.

За результатами першого туру переможці у індивідуальному заліку у кожному регіоні отримають грошові винагороди у розмірі 800 грн. за перше місце, 500 грн. за друге місце та 300 грн. за третє місце.

За правилами Олімпіади у другому турі братимуть участь лише члени регіональних команд-переможців не залежно від результатів регіональних індивідуальних заліків. KSE надасть командам-переможцям першого регіонального туру гранти на покриття витрат на подорож до Києва.

Призовий фонд фінального туру у розмірі 4800 грн. буде розділено між членами команди-переможця.

Детальніша інформація на сайті Київської школи економіки.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!