Суд не обрав Маркіяну Мальському запобіжний захід у справі про продаж землі «Едем Резорту»

1937 0
Таке рішення в суді наразі не пояснили.
фото: Вікторія Ейсмунт

фото: Вікторія Ейсмунт

Галицький районний суд Львова відмовився обрати запобіжний захід колишньому очільнику Львівської ОДА Маркіяну Мальському, якого підозрюють у зловживанні службовим становищем. Про це Tvoemisto.tv повідомили у прокуратурі Львівської області.

Таке рішення в суді наразі не пояснили, водночас у прокуратурі чекають на повний текст ухвали, що його опублікують 15 червня, аби приймати подальші дії.

Читайте також: Маркіян Мальський передав у власність учасників АТО 13 ділянок у Брюховицькому лісі

Нагадаємо, що фірма львівського бізнесмена Ігоря Кривецького торік придбала земельну ділянку площею понад 15 га за 7,2 млн грн у селі Стрілки Перемишлянського району, де розташований курорт «Едем Резорт». Відповідне розпорядження тоді підписав голова ЛОДА Маркіян Мальський. 

9 червня прокуратура Львівської області вручила йому підозру про службову недбалість. Там вважають, що ЛОДА не мала права продавати ділянку, яка фактично є озером, а водні об’єкти не можуть передавати у приватну власність.

Сам Маркіян Мальський у коментарі Tvoemisto.tv сказав, що вважає вручену йому підозру завчасною та безпідставною.

Пізніше фірма ТзОВ «Узлісся», що володіє курортом, вирішила повернути у державну власність землю під озером, яку ЛОДА продало у серпні минулого року, пояснивши це тим, що службовці Державного водного агентства допустили помилку при оформленні документації.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!