Київ

Суд зобов'язав поліцію відкрити провадження через вирубку дерев під паркінг на Січових стрільців у Києві

748 0
У день, коли почалась вирубка, кияни звернулися до поліції та подали заяви про самоправство
Фото: Дмитро Перов

Фото: Дмитро Перов

Суд зобов’язав поліцію відкрити  провадження через вирубку дерев у дворі на вул. Січових Стрільців, 55. Про це повідомив київський активіст Дмитро Перов.
 
Шевченківський Районний суд м. Києва зобов’язав поліцію відкрити кримінальне провадження за фактом незаконної обрізки дерев та знищення зелених насаджень в дворі мешканців вул. Січових Стрільців, 55.
 
«Будемо створювати нову правозастосовчу практику! Домагатися притягнення до відповідальності винних осіб та відновлення насаджень за їх рахунок», - зазначив Перов.
 

Нагадаємо, 23 травня у центральній частині міста на вулиці Січових Стрільців, 55, розпочали вирубку дерев у дворі багатоповерхівки.  Мешканці звернулися до поліції та подали заяви про самоправство у зв'язку з проведенням незаконної вирубки.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!