Свірзький замок відкриють для відвідувачів

9440 0
Потрапити всередину замку можна буде тільки з екскурсійною групою.
Фото: Вікіпедія

Фото: Вікіпедія

Свірзький замок відкриють для відвідувачів вже в цю суботу виставкою про історію замку. Про це повідомляють на сторінці замку у Facebook.

Виставка «Замок Свірж: Генеза» розпочнеться вже в цю суботу, 20 жовтня о 14:00.

«Ми показуємо замок таким, яким він є сьогодні, вибудовуючи експозицію в старих стінах. Проведемо екскурсію замком та презентуємо нові невідомі сторінки із його життя. Виставка покликана стати початком відродження життя замку і однією з перших подій Культурного центру "Замок Свірж"», – повідомляють організатори виставки.

Читайте також: Між спокусою та доброчесністю: як у Свірзькому замку поставили оперу «Алкід». Фоторепортаж

Виставка «Замок Свірж: Генеза» триватиме до кінця листопада, а відвідувати її можна буде з четверга по неділю, з 11:00 до 17:00. Втім, організатори попереджають, що огляд виставки можливий тільки при екскурсійному супроводі.

Нагадаємо, що раніше можна було заходити на територію замку, але він сам був закритий для відвідувачів. Як розповідав раніше в коментарі Tvoemisto.tv голова львівської спілки архітекторів Богдан Гой, замок планують трансформувати в культурно-мистецький та музей простір для експозицій.

Долучайтеся до нашого Telegram-каналу та спільноти у Facebook.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!