Святослав Вакарчук знімає у Львові новий кліп. Фото

3266 0
Музикант працює разом із режисером та кліпмейкером Віктором Придуваловим, який знімав кліпи для «Океан Ельзи», «Скрябін», ТНМК тощо.
фото святослава вакарчука в інстаграм

фото святослава вакарчука в інстаграм

Співак та композитор Святослав Вакарчук знімає у Львові кліп на нову пісню. Відповідні фото музикант опублікував у соцмережах вчора та сьогодні. На одній із них він разом із українським режисером та кліпмейкером Віктором Придуваловим, який працював з гуртами «Океан Ельзи», «Скрябін», ТНМК, «Тартак», Green Grey, «Бумбокс» тощо.

«Знову разом! На зйомках кліпу», – йдеться в його повідомленні в Інстаграм.

У 2007 році Віктор Придувалов отримав нагороду «Ukraine Rock Awards» за найкращий кліп року із гуртом «Океан Ельзи» та їхньою відеороботою на пісню «Веселі, брате, часи настали». А вже в 2015 – здобув премію «Yuna» за найкращий кліп року теж з «ОЕ» на пісню «Стіна».

Фото зі сторінки Святослава Вакарчука в Інстаграм


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!