Сихівчани найбільше цінують сім’ю та турботу про ближнього. Дослідження

2305 0
Мешканці району оцінюють умови свого проживання вище середнього, але недостатньо добре.
Інститут міста

Інститут міста

Сьогодні у Львові презентуватимуть результати опитування «Проблеми та потреби мешканців Сихівського району». Дослідження проводилося у липні цього року, у ньому взяли участь 600 мешканців Сихова, повідомили в комунальній установі «Інститут міста». Похибка репрезентативності вибірки з довірчою ймовірністю 0,954 не перевищує 4%.

Читайте також: Перші люди на Сихові. Як розвивався наймолодший район Львова

«Найбільшою цінністю для мешканців Сихівського району є сім’я та турбота про ближнього. А умови проживання в адміністративному районі оцінені в 3,6 із 5 можливих балів», – повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на «Інститут міста».

Дослідження оцінювало основні проблеми району, потреби та показники якості життя сихівчан, їхню залученість до вирішення проблем району тощо.

Презентація результатів соціологічного дослідження відбудеться сьогодні, 2 вересня, о 14:00 в УКУ (Філософсько-богословський факультет УКУ, вул. Хуторівка,  35а, ауд. 104). Деталі - на сторінці події у Facebook.

Читайте також: Небо над Сиховом. Митці про красу, яку бачать у спальному районі Львова 

Реалізація соціологічного дослідження є одним із перших етапів проекту «План дій для зміцнення громад», що фінансується Посольством Великої Британії в Україні. Проект виконує громадянська мережа «ОПОРА» у співпраці з Інститутом міста.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!