Сили ППО збили над Львівщиною 20 крилатих ракет і 10 ворожих безпілотників

138082 0
На допомогу військовим створили телеграм-бот «Щось летить», і є вже перші позитивні результати користування.
Фото: dsnews.ua

Фото: dsnews.ua

Від початку повномасштабного вторгнення росії до України 24 лютого Сили протиповітряної оборони збили над Львівщиною 20 крилатих ракет та близько 10 безпілотників ворога. Про це під час стріму Tvoemisto.tv на пресконференції сьогодні, 27 квітня, повідомив голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький.

Також, за його словами, від початку російської агресії в області покращили систему оповіщення. На допомогу військовим створили телеграм-бот «Щось летить», і є вже перші позитивні результати користування. 

Читайте також: Захисники знищили крилаті ракети ворога, що прямували з Білорусі на західні області

Нагадаємо, що на Львівщині пролунали кілька вибухів у понеділок, 25 квітня. Тоді голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що в області працюють сили протиповітряної оборони, однак у двох населених пунктах у Золочівському районі на Львівщини виникли пожежі.

Ольга Коваль

Відео Дар'ї Кучер


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!