Синоптики розповіли, якою буде погода на вихідних у Львові. Прогноз

1480 0
Температура повітря залишатиметься стабільною.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

На вихідних на Львівщині синоптики прогнозують ожеледицю на дорогах. Температура повітря залишатиметься стабільною. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомили в Львівському гідрометцентрі.

У суботу, 28 січня, очікується хмарна погода з проясненнями. Істотних опадів не буде, лише на півдні Львівщини можливий мокрий сніг. У неділю, 29 січня, очікується невеликий сніг по всій території області.

Читайте також: Як стати помітним у неосвітленому місті. Добірка девайсів

На вихідні вночі буде морозно: від -3 до -8 °C. Вдень температура повітря сягатиме від -3 до +2 °C, загалом зберігатиметься в межах нуля. Вітер буде північно-східним, 5-10 м/с, але з понеділка, 30 січня, він зміниться на південно-західний та північно-західний. 

Через ожеледицю водіїв та пішоходів просять бути обачними. Зокрема, під час керування автомобілем у тумані рекомендують:

  • істотно знизити швидкість руху та вибирати швидкісний режим, який забезпечував би своєчасне гальмування;
  • за наявності протитуманних фар – вмикати їх спільно з ближнім світлом;
  • тримати безпечну дистанцію з автомобілями;
  • уникати різких маневрів на дорозі, стежити за сигналами автомашин, що рухаються попереду.

Наталія Вареник

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!