На вулиці Луганській у Львові диму вже немає. Оновлено

2247 0
На вулиці Луганській сталося займання, дим від якого перешкоджав руху машин. Як розповіли Tvoemisto.tv диспетчери «гарячої» лінії міста, зараз ситуація стабілізувалася: диму на вулиці немає.
фото: tvoemisto.tv

фото: tvoemisto.tv

Диспетчери «гарячої» лінії міста повідомляють, що нині ситуація на вулиці Луганській стабілізувалася. Причини займання та появи диму встановлюють. Імовірно, це було побутове загоряння.

Нагадаємо, коресподент  Tvoemisto.tv сьогодні вранці став очевидцем та поінформував про займання на вулиці Луганській у Львові. Дим, який ширився також і на проїзну частину, міг ускладнювати рух та стати причиною аварії. Як працівники Державної служби надзвичайних ситуацій Львівської області, так і диспетчери «гарячої» лінії міста сказали, що вперше отримують повідомлення про цей факт, однак відреагували оперативно.

Зазначимо, що звертатися на «гарячу» лінію міста можна цілодобово за телефонами:

032-297-59-11 (з мобільних телефонів);
14-80 (зі стаціонарних телефонів).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!