Ситуація на дорогах Львова: перекриття руху у середмісті

1329 0
З вул. Винниченка розпочався Марш слави Галицької Армії.
фото: прес-служба ЛОДА

фото: прес-служба ЛОДА

У Львові розпочався Марш слави Галицької Армії та військ Української Народної Республіки. У зв'язку з цим у центрі Львова ситуативно перекриватимуть рух.

Так, з 13:00 до 14:00 ситуативно перекриватимуть рух за маршрутом вул. Винниченка (сквер «На валах») – вул. Підвальна – вул. Валова – пам’ятник Данилові Галицькому – пл. Галицька – проспект Свободи (непарна сторона до львівського Оперного театру; парна сторона – до пам’ятника Тарасові Шевченку) – вул. Беринди – пл. Ринок – вул. Винниченка (сквер «На валах»).

Читайте також: У центрі Львова провели театралізований бій УПА проти НКВС. Фото

О 15:00 у парку «На валах» розпочнеться театралізоване військово-історичне дійство «Бої за Львів», в яких візьмуть участь близько 100 людей. Організатор – громадська організація «Товариство пошуку жертв війни «Пам’ять». У сквері «На валах» відтворять події 1918 року. Цікаво, що події, про які ітиметься в дійстві, справді відбулись у цьому сквері 100 років тому.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!