Ситуація на дорогах Львова: затор на вулиці Левандівській

1840 1
Сьогодні, 10 березня, у Львові значно ускладнений рух на перетині вулиць Левандіської та Шевченка. Там встановили світлофор для пішоходів.
фото: Варта 1

фото: Варта 1

Як інформують в ефірі «Львівської хвилі», нині дуже складно рухатися по вулиці Левандівській та частково по вулиці Шевченка. На перетині вулиць встановили спеціальний світлофор для пішоходів і, оскільки водії ще не адаптувалися до змін,  рух вулицями значно ускладнений.  Водіям радять оминати проблемну ділянку.

Читайте також: На центр Львова очікує кардинальна зміна руху. 15 нововведень

Нагадаємо, 14 грудня 2015 року на ремонт закрили вулицю Мечникова на ділянці від вулиці Пекарської до вулиці Шімзерів. Трамвай №7 тимчасово змінить свій маршрут. Вулицю Мечникова планують відремонтувати до кінця літа 2016 року.

Також у  зв’язку з роботами з прокладання каналізаційного колектора,  з 17 лютого і до початку травня 2016 року обмежать рух транспорту на перехресті вул. Навроцького – просп. Червоної Калини, а також до квітня буде ускладнений рух на перехресті просп. Червоної Калини та вул. Угорської.

Читайте також: Знайди свою вулицю. Перелік доріг у Львові, які відремонтують у 2016 році

Tvoemisto.tv радить водіям бути уважними та планувати свій маршрут заздалегідь.


Читайте також:
14 Березня, 2016 09:19
Роман Який лушпінь зробив таке г... людям!?
Затори через всю Левандівку!!!
Проїхати по вулиці раніше можна було за 5хв зранку, а тепер 20-30хв!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!