Тайра, Чіко та Клео з Кайлі шукають господарів

2142 0
Львів’ян просять прилаштувати песиків, які зараз перебувають в ЛКП «Лев».
Фото: Shutterstock

Фото: Shutterstock

У ЛКП «Лев» просять львів’ян прилаштувати собак, що наразі знаходяться під опікою підприємства. Про це йдеться в повідомленні ЛКП на сторінці у Фейсбуці.

«На вулиці Львова скоро повернеться весна. Це чудовий час почати все з чистого аркуша і погане залишити позаду. Допоможіть цим собачкам відкрити двері в нове життя та відчути тепло, якого так не вистачало в цю холодну зиму», – йдеться у повідомленні.

Тайра, 2 роки. Місце відлову: вул. Сірка

Метис німецької вівчарки, чемно виконує команди, підозрюємо, що була домашньою. Серйозна, виважена дівчинка, постійно має заклопотаний вигляд, ніби вирішує мільйон справ одночасно.

Одін, 2 роки. Місце відлову: вул. Миколайчука

Пухнастий песик, який не знає, що таке сумувати. Завжди готовий до спілкування та з великим задоволенням подарує вам хороший настрій.

Чіко, 2 роки. Місце відлову: вул. Поліська

Цей маленький хлопчина має чудовий характер та привітно відноситься до всіх, ким би ви не були. Абсолютно ручний метис пекінеса, тому він ідеальний варіант для квартири.

Клео (метис лайки, 1 рік) і Кайлі (метис лайки, 1 рік). Місце відлову: вул. Надійна

Дві сестрички, які чудово доповнюють одна одну. Товариська Клео та зворушлива Кайлі люблять кожну хвилину проводити разом і дуже сумують, коли їх розлучають. Шукаємо для них спільний двір.

Йохан, 1 рік. Місце відлову: вул. Таджицька

Цей добродушний та розумний юнак виріс на вулиці. Втім незважаючи на це, він не тримає ні на кого зла та був би дуже вдячний за теплий куточок в вашій домівці.

Альма, 4 роки. Місце відлову: вул. Рівенська

Скромна собачка, яка тільки починає свій шлях довіри до людей. Вона готова соціалізуватися та відкривати для себе цей світ з іншої сторони.

Додамо, що ЛКП «Лев» працює щодня з 8:00 до 20:00 на вулиці Промисловій, 56. Телефон: 068 53 54 545 або 032 252 30 41.

Фото Іри Шелест та Іри Роговик


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!