Театр Заньковецької у Львові розпочав новий «воєнний» сезон

2026 0
Афіша представлена до 10 квітня.
Фото: facebook.com/zankovetskatheater

Фото: facebook.com/zankovetskatheater

Львівський Національний театр ім. Марії Заньковецької після тривалої паузи відновив роботу. Театрали розпочали новий «воєнний» сезон з концерту «Ми любимо Україну». Про це повідомили у Міністерстві культури та інформаційної політики України.

«У рамках першого концерту «#Ми любимо Україну!» прозвучали найкращі патріотичні пісні та поезія українських авторів, як нагадування про минуле та надію на прекрасне майбутнє. У виконанні акторів театру звучали пісні авторства Скрябіна, Фоми (гурт «Мандри»), Вакарчука, Івасюка, Петриненка та інших улюблених усіма авторів та композиторів», – йдеться у повідомленні.

Також упродовж тижня відбудеться низка вистав. Зокрема, 2 та 3 квітня заньківчани представляють глядачам оперету «Наталка Полтавка». 7 квітня для найменших глядачів актори театру покажуть казку «Івасик Телесик», 8 квітня – «За двома зайцями», 9 квітня пройде концерт «#Ми любимо Україну», 10 квітня – вистава «Сватання на Гончарівці».

Зазначається, що деякий час театр працюватиме з четверга по неділю. Розміщення глядачів у залі відбуватиметься за принципом шахівниці.

Нагадаємо, від початку повномасштабної війни 24 лютого театр призупинив роботу. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!