Львів може побити температурний рекорд на Новий рік

6250 0
Максимальна температура, яка була 31 грудня, становила 7.2° тепла у 1970 році.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

В останній день 2022 року 31 грудня у Львові очікується значне потепління – стовпчики термометрів можуть піднятись до 12° тепла вдень. Також львів'ян попереджають про туман та ожеледицю на дорогах. А вже 1 січня температура тепла коливатиметься вночі від 3°до 8°, вдень становитиме 11°– 16°.

Як повідомили у коментарі Tvoemisto.tv у Львівському гідрометцентрі, максимальна температура, яка була 31 грудня, становила 7.2° тепла у 1970 році. Водночас 1 січня максимальна температура була 9° у 2018 році. 

Читайте також: Як вимикатимуть світло у Львові у новорічну ніч

«Є ймовірність, що ми поб’ємо багаторічний рекорд по температурі. Сказати, що це аномалія, не можна, це загальна планетарна тенденція до потепління», – сказали у гідрометцентрі.

Нагадаємо, на новорічно-різдвяні свята «Львівська залізниця» запустить ретро-потяг за маршрутом Львів – Брюховичі – Львів. Він курсуватиме 31 грудня, а також 1, 7, 8, 14 та 15 січня.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!