Поривчастий вітер і дощ. Якою буде погода цими вихідними

1250 0
Синоптики попереджають про сильні пориви вітру сьогодні, у суботу, 19 лютого, передають І рівень небезпечності.
фото: Konstantin Enkvist

фото: Konstantin Enkvist

Субота буде похмурою, вітряною, але доволі теплою. Синоптики також попереджають про посилений вітер, що відповідає першому рівню небезпечності. Натомість у неділю буде дещо холодніше, дощитиме. Про це інформує Львівський регіональний гідрометцентр.

Читайте також: Львівські бабаки спрогнозували, коли прийде весна

Сьогодні, у суботу, 19 лютого, синоптики прогнозують у Львові хмарну погоду з проясненнями. У Львові дощитиме, можливий мокрий сніг, подекуди гроза. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 9 – 14 м/с, пориви 17 – 22 м/с, місцями 25 м/с. Температура вночі 0 – 5° тепла, вдень 5 – 10° тепла.

У неділю, 20 лютого, погода буде хмарною з проясненнями. Вночі без опадів, вдень невеликий дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 9 – 14 м/с. Температура вночі 0 – 5° морозу, вдень 3 – 8° тепла.

У понеділок, 21 лютого, також буде хмарно з проясненнями. Дощ з мокрим снігом. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 9 – 14 м/с, місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі 0 – 5° тепла, вдень 3 – 8° тепла.

У вівторок та в середу, 22 – 23 лютого, прогнозують невеликий мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 0 – 5° морозу, вдень 1 – 6° тепла.

Нагадаємо, що 17 лютого, у Львові були сильні пориви вітру, повалило 15 дерев та пошкодило 13 покрівель, повідомляє ЛМР.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!