Територія буде відкритою для всіх. SoftServe про кампус на Хуторівці

11387 0
Простір буде доступним для усіх, а не тільки для ІТ-працівників.

SoftServe планує зробити кампус на Хуторівці (тепер проспект Івана Павла ІІ) відкритим для львів'ян. Тут облаштують офіси, школу, садок. Це буде новий креативний центр Львова. Про це в інтерв'ю Тvoemisto.tv розповів співзасновник та член Ради директорів компанії SoftServe Олег Денис. 

Читайте також: «Як кампуси Google, Apple, Amazon». Що SoftServe будуватиме на Хуторівці

На цій території буде житло. Велика частина – офісні приміщення. Також буде освітня складова – в кампусі розміщуватиметься корпоративний університет, який вже багато років займається навчанням та перекваліфікацією працівників, а також залученням студентів. 

Також будуть англомовна школа, садок.

«Може бути багато закидів у нашу сторону, що будується якась резервація для ІТ-працівників, але це не так. Територія кампусу буде відкритою для всіх. Це буде неправильно, що школа і садок доступні лише для ІТ-спеціалістів. Увесь простір буде відкритий, але наші працівники, мабуть, матимуть якісь переваги», – прокоментував Олег Денис.

Крім того, на території планують створити щось на зразок Музею науки чи експозиційного центру.

«Умовно, це може бути музей науки, центр експериментів, або ж експозиція колекції старих комп'ютерів. У нас, до речі, є 25-30 екземплярів, які ви ніде більше не побачите. Було б добре їх виставити, щоб люди могли побачити, як розвивалася ІТ-галузь тут у Львові і на чому працювали програмісти у 90-ті. Проте наразі це лише ідеї, стосовно такої знакової туристичної складової кампусу будемо також співпрацювати з містом та громадськістю», – сказав Олег Денис.

За його словами, SoftServe орієнтувався на подібні проєкти – освітні і бізнесові у Відні, а також аналізували найвідоміші кампуси світу – Google, Apple, тощо. 

Детальніше про те, що планують будувати на Хуторівці у Львові, читайте у матеріалі.

На фото: Кампус Віденського економічного університету, серед проектантів якого одне з найвідоміших бюро Захи Хадід


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!