На правах реклами

Тест-драйв: у Львові представили нові спортивні моделі Audi. Відео

3122 0
14-15 травня усі прихильники німецького бренду Audi мали унікальну можливість відвідати грандіозне роуд-шоу Audi RS Experience та сісти за кермо надпотужних спорткарів: Audi RS7 Sportback performance, Audi RS6 Avant performance та Audi RS 3 Sportback.

Надпотужні спорткари, грандіозне роуд-шоу та море адреналіну за кермом. Саме такі вихідні подарував екстремалам та любителям спортивних автомобілів «Audi  Центр Львів на Липинського».  Під час Audi RS Experience учасники мали можливість провести тест-драйви нових спортивних моделей Audi, які нещодавно представили світові на Женевському автосалоні.

Тест-драйви відбувалися на спеціально підготованих трасах у супроводі професійних інструкторів міжнародного рівня.

Приємним бонусом для  усіх гостей став вишуканий кейтерінг і ексклюзивні брендовані подарунки від  «Audi  Центр Львів на Липинського». До прикладу, всіх учасників тест-драйву малював запрошений художник і дарував картину. Партнерами  заходу у Львові стали страхова компанія «Альфа Страхування» та ПАТ «Кредобанк».

Детальніше про роуд-шоу дивіться у відео:


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!