Транспорт і безпека. Андрій Білий стане в.о керівника управління безпеки міста

1829 0
Із посади начальника управління безпеки міста за згодою сторін звільнився Юрій Діль.
Фото: Олександр Мазуренко

Фото: Олександр Мазуренко

Із посади начальника управління безпеки міста звільнився Юрій Діль. Тепер обов’язки керівника цього управління виконуватиме 35-річний Андрій Білий. Він водночас продовжить працювати і на посаді заступника директора департаменту житлового господарства та інфраструктури.

Читайте також: Два Львова. Як минуло перше онлайн-обговорення здорожчання проїзду в міському транспорті

Як повідомили у пресслужбі ЛМР, Юрій Діль, який очолював управління безпеки міста з 2017 року і був керівником «Муніципальної варти», звільнився за згодою сторін.

Андрій Білий може також очолити новостворений департамент міської мобільності та вуличної мережі, куди ввійдуть управління вуличної інфраструктури, міської мобільності та безпеки міста. Нові управління наразі у процесі створення.

Читайте також:  У Львові заявили, що проїзд у трамваях і тролейбусах має коштувати 12,5 грн

Андрій Білий з 2017 року працював позаштатним радником Львівського міського голови Андрія Садового, а з травня 2018 року був заступником директора департаменту житлового господарства і інфраструктури. Прийшов у міську раду з бізнесу, сам є кримчанином. Батько Андрія Білого є депутатом Верхньосадовського муніципального округу Севастополя. 




Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!