«Треба набратися терпіння, не вірте «диванним» експертам». Данілов про контрнаступ ЗСУ

1266 0
Він закликає не вірити так званим «диванним» експерти.
Секретар РНБО Олексій Данілов

Секретар РНБО Олексій Данілов

Секретар РНБО Олексій Данілов закликав набратись терпіння щодо контрнаступу ЗСУ, оскільки строки визначають військові на чолі з верховним головнокомандувачем, а не «диванні» експерти. Про це він повідомив у інтерв’ю ТРК «Київ», пише Українська правда. 

«Давайте будемо спокійно ставитись до цих речей, коли це (контрнаступ – ред.) буде відбуватися. Військові знають свою справу, знають, коли їм треба починати. І, головне, як швидко, як з якомога меншою кількістю втрат робити корисну справу для нашої країни: звільняти наші території від окупанта», − пояснює він. 

Читайте також: ЗСУ за добу ліквідували ще 250 окупантів. Найбільше – на Донецькому напрямку

За словами секретаря РНБО, так звані «диванні» експерти не володіють інформацією щодо реальної ситуації.

При цьому Данілов нагадав, що вже звільнені від окупантів Київська, Чернігівська та Сумська області. Він підкреслив, що «треба набратись терпіння і побачити все це на власні очі».

Нагадаємо, за оцінками британської розвідки найближчим часом в Україні розпочнеться нова фаза війни, основний фронт якої протяжністю близько 350 км буде на півдні. За їх даними, російські війська майже точно скупчуються на півдні, очікуючи або контрнаступу України, або готуючись до наступу. Довгі конвої російських військових вантажівок, танків, артилерії та іншого продовжують рухатися з Донбасу на південний захід.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!