Троє львів’ян здобули призові місця на чемпіонаті Європи з веслування

1659 0
Львівські веслярі успішно виступили на чемпіонаті Європи з веслування на байдарках і каное.
фото ЛОДА

фото ЛОДА

В італійському муніципалітеті Ауронцо-ді-Кадоре відбувся чемпіонат Європи з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді до 23 років, повідомляє управління фізичної культури та спорту ЛОДА.

До складу збірної команди України увійшло вісім львів’ян – Юрій Зуб, Тарас Мазовський, Сергій Нагорний, Дмитро Озимок, Анастасія Горлова, Іванна Андрухів, Ілона Кушнірук та Валерія Терета.  

З 10-ти нагород, які здобула українська збірна, чотири вибороли львівські спортсмени.

Дмитро Озимок здобув дві «золоті» нагороди: в каное-одиночці на дистанції 200 м та каное-четвірці на дистанції 500 м серед юніорів. Каное-двійка у складі Тараса Мазовського (Львів) та Дениса Філатова (Дніпро) завоювала «срібло» на дистанції 500 м. Юрій Зуб посів третє місце на дистанції 200 м у байдарці-одиночці. 

Читайте також: Христина Погранична стала переможницею Всесвітньої гімназіади

Анастасія Горлова посіла четверте місце у байдарці-одиночці на дистанції 200 м та п’яте – у байдарці-четвірці на дистанції 500 м. Валерія Терета у каное-одиночці на дистанції 200 м стала шостою. Іванна Андрухів посіла десяте місце у байдарці – двійці. Ілона Кушнірук двічі стала дванадцятою в байдарці-одиночці на дистанції 200 та 500 м.

Нагадаємо, двоє львів’ян у складі збірної команди юніорів здобули три медалі на Кубку світу з кульової стрільби серед юніорів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!