Тролейбус №30 тимчасово змінює маршрут. Схема

2014 0
Маршрут №29, що сполучав ЛНУ імені Івана Франка та аеропорт, закрили, а №30 вирішили оптимізувати, щоб частково компенсувати незручності для пасажирів.
Фото: Христина Гоголь

Фото: Христина Гоголь

Уранці завтра, 6 квітня, відбудеться пробна обкатка зміненого тролейбусного маршруту №30. За новою тимчасовою схемою тролейбуси №30 курсуватимуть так: «Університет – Героїв УПА – Любінська – Патона – Ряшівська – Патона – Любінська – Антоновича – Університет».

«Після успішного завершення обкатки, тролейбуси курсуватимуть з пасажирами. Випуск планується збільшити на дві машини, таким чином на маршруті №30 курсуватиме шість тролейбусів з орієнтовним інтервалом руху 10-11 хвилин», – повідомляє пресслужба ЛКП «Львівелектротранс».

Читайте також: Приміський та міжміський транспорт в області курсує за зміненим графіком

Додамо, що тролейбусний маршрут №29, що сполучав ЛНУ імені Івана Франка та аеропорт, закрили, а маршрут №30 вирішили оптимізувати, щоб частково компенсувати незручності для пасажирів. Так, до 6 квітня Служба енергогосподарства (СЕГ) ЛКП «Львівелектротранс» має провести роботи із влаштування контактної мережі тролейбуса на перехресті вулиць Любінська – Виговського.

Нагадаємо, що для водіїв електротранспорту управління з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та територіальної оброни розробило порядок дій у разі сигналу «повітряна тривога». Так, водії електротранспорту повинні зупинити трамвай або тролейбус, висадити пасажирів та піти у найближче укриття. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!