Три трамвайні маршрути у Львові тимчасово курсують зі змінами

1184 0
Трамваї №3, №6 та №9 курсують зі зміненим маршрутом.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Через падіння дерева на контактну мережу на ділянці вул. Сахарова – вул. Горбачевського, трамваї №3 курсують за зміненим маршрутом. Також зі змінами курсують трамвайні маршрути №6 та №9.

Джерело: Львівська міська рада

Маршрут трамвая №3: пл.Соборна – вул. Вітовського – вул. Коновальця. На місці обриву працюють дві аварійні бригади. Орієнтовний час відновлювальних робіт становить 3-4 години.  

Маршрут трамвая №6: пл. Двірцева – вул. Городоцька – вул. Підвальна – вул. Вітовського – пл. Двірцева. 

Маршрут трамвая №9: з пл. Двірцевої – до пл. Соборна та у зворотному напрямі.

Додамо, що станом на 14:45, у місті працює 9 тролейбусних маршрутів. Тролейбуси №33 наразі не курсують через знеструмлення підстанції №2.

Нагадаємо, 29 грудня росіяни знову завдали масованого ракетного удару по Україні. Зранку вибухи пролунали у Львові та області. Через ранкову ракетну атаку росіян 90% міста залишилось без світла. У Львові не курсували трамваї і тролейбуси. Сили ППО знищили 70% ракет, які летіли над Львівщиною, однак ворожі ракети пошкодили об'єкт енергетичної інфраструктури. Також росіяни обстріляли низку областей України. Детальніше про ракетну атаку окупантів  читайте тут.

Антоніна Костик

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!