Київ

Під час повітряної тривоги в Києві збили ворожий БПЛА, а не повітряну кулю. ОНОВЛЕНО

1036 0
Раніше повідомлялось, що тривогу в Києві оголошували через ворожу кулю в небі.
Фото умовне

Фото умовне

У першому повідомленні КМВА йшла мова про те, що росіяни ймовірно могли випустили у напрямку Києва повітряну кулю. Про це повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

«Остання тривога в Києві та Київській області була оголошена через нерозпізнаний повітряний об’єкт. За попередніми даними, це була куля невеликого розміру. Ймовірно, вона була запущена з північного напрямку в бік Києва. На даний момент цей об’єкт не становить загрози», - зазначив він.

ОНОВЛЕНО в 15:00. У КМВА уточнили, що під час повітряної тривоги в Києві збили ворожий БПЛА, а не повітряну кулю.
 
«Ідентифікувати обʼєкт вдалося після його ураження», – пояснили у КМВА.
 

Попко закликав громадян не ігнорувати повітряні тривоги.

«Не робіть помилок, не дозволяйте собі розслаблятися і самотужки оцінювати – серйозна тривога чи ні. Не керуйтеся неофіційною інформацією із соцмереж на кшталт поодиноких зльотів потенційних літаків-носіїв ракет (тощо). Ставтеся до кожного оголошення тривоги максимально відповідально! Пам’ятайте – вартість однієї помилки може бути життя або здоров’я вас і ваших близьких», - сказав він.

Відмітимо, 1 березня в Києві та області оголошували повітряну тривогу через виявлений в небі ворожий об'єкт. Тривога в Києві тривала з 11:32 до 12:08.

Нагадаємо, що вночі на 1 березня також оголошували повітряну тривогу через ворожий об'єкт у небі Київщини. В цю ніч сили ППО збили 4 дрони-камікадзе на Полтавщині.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!