Це була розмова двох господарників. Експертка про дебати Садового та Синютки

2587 0
Обидва кандидати впевнені, що Львів – європейське місто, але про включення в центрально-східноєвропейський контекст, про європейські проєкти – нічого не було

«Це розмова двох господарників, націлена на завтра, щоб люди прийшли, а перспективи у п’яти років – немає», – так прокоментувала кандидатка політичних наук, керівниця Західноукраїнського представництва Міжнародного Фонду «Відродження» Оксана Дащаківська дебати між кандидатами на посаду голови Львівської ОТГ Андрієм Садовим та Олегом Синюткою у студії медіа-хабу «Твоє місто».

Оксана Дащаківська пояснила, що кандидати не озвучили, з якими пріоритетними соціальними групами, мешканцями будуть працювати, на кого робиться ставка в роботі на наступні роки.

«Ми не почули про науковців, студентів, інших людей – середнього рівня, які беруть участь в щоденному житті. Бракувало небуденного розуміння львів’ян», – зазначила Оксана Дащаківська.

На її думку, бракувало розмови про Львівську ОТГ, про інноваційні рішення, про безпечне місто в різних контекстах – парках, освітленні, довкіллі, з огляду на зміни, в яких ми перебуваємо сьогодні.

«Обидва кандидати впевнені, що Львів – європейське місто, але про включення в центрально-східноєвропейський контекст, про європейські проєкти – нічого не було», – додала Оксана Дащаківська.

Разом з тим, за її словами, дуже добре, що ці дебати таки відбулися і що можна завдяки цьому розширювати контексти, горизонти.

«Я думаю, що навіть той формат дебатів, він показав якість цих політиків і це чудово», – наголосила вона.

Нагадаємо, учора на UA: ЛЬВІВ відбулись дебати між Андрієм Садовим та Олегом Синюткою, у студії медіа-хабу «Твоє місто» відбувся аналіз дебатів за участі експертів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!