Львів'янка просить відремонтувати дорогу на Клепарові

1514 0
У Шевченківській райадміністрації Львова кажуть, що коштів на розробку проєктно-кошторисної документації та ремонту вул. Холодна і Винниця у бюджеті міста не передбачено.
Скрін із відео Надії Гнатовської

Скрін із відео Надії Гнатовської

Львів’янка просить відремонтувати дорогу, що на вулицях Винниця і Холодна у Шевченківському районі міста. Місцеві мешканці кажуть, що у відлигу нею неможливо ні йти, ні їхати. Відео з вулиці Винниця на Гарячій лінії міста у Фейсбуку опублікувала Надія Гнатовська.

«Хочу показати, по якій дорозі кожного дня добираємось хто додому, хто на роботу. Це ж знущання з людей, і це Львів, вул. Холодна і Винниця. І довго таке буде продовжуватись?», – пише вона.

Як повідомили у Шевченківській районній адміністрації Львова, нині коштів на розробку проєктно-кошторисної документації та ремонт вул. Холодної у бюджеті міста не передбачили.

«Водночас у Шевченківській РА зазначили, що у разі виділення фінансування у 2022 році районна адміністрація забезпечить проведення капітального ремонту вказаної ділянки», – йдеться у повідомленні.

Утім, під дописом львів’янки почали обговорювати стан вулиці, місцеві мешканці кажуть, що вона не каналізована, але просять, щоби місто бодай щебенем засипало болотяну ділянку дороги. Йдеться про вулицю Винницю і Холодну. Вони розташовані у Шевченківському районі Львова, у місцевості Клепарів. Вулиця Винниця починається від вулиці Тунельної, пролягає вздовж залізниці Львів – Київ. Там немає щільної забудови, на вулиці переважно особняки, дачні кооперативи.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!