Політична реклама

Ціна на залізничні квитки до Криму наразі не зросте

1486 0
Вартість квитків на поїзди, що курсують між материковою частиною України та АР Крим і зворотно, не змінилася. Як і раніше у цьому сполученні діє внутрішньодержавний тариф.

10 – 11 червня 2014 року квитки на поїзди до Криму продавали за міжнародним тарифом, який значно перевищує внутрішньодержавний. Як повідомили у прес-службі Укрзалізниці, це сталося через збої в автоматизованій системі продажу квитків «Експрес-3» (ВАТ «РЖД»).

Пасажири, які придбали квитки за підвищеним тарифом, можуть отримати різницю вартості проїзду у касах тих станцій, де були придбані квитки.

Продаж квитків на поїзди до АР Крим та зворотно на дати з 16 по 30 червня Укрзалізниця відкриє 12 червня 2014 року. Вартість проїзду у цьому сполученні залишиться незмінною.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!