Цього тижня частину вулиці Шевченка відкриють для проїзду

3732 0
Для проїзду транспорту відкриють частину вул. Шевченка на ділянці від вул. Яцкова до вул. Бортнянського.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Цього тижня відкриють частину вулиці Шевченка на ділянці від вулиці Яцкова до вулиці Бортнянського. На цьому відрізку дороги облаштували нижній шар асфальтобетону, верхній постелять у весняний період.

Джерело: ЛКП «Львівавтодор»

На цій ділянці вул. Шевченка вже повністю замощено трамвайну колію та забруковано заїзди з вул. Шевченка на вулицю Яцкова, а також на вул. Бортнянського. Крім того, на завершальному етапі вже роботи з облаштування заїзду на вулицю Скляну. По непарній частині вул.Шевченка на тротуарах повністю укладено покриття з бетонної плитки, по парній стороні – роботи вже завершують.

Читайте також: Стало відомо, які вулиці цього року планують відремонтувати у Львові

Відтак, після відкриття цієї ділянки, вул. Шевченка стане проїзною на відрізку від вул. Залізничної до вул. Бортнянського.

Нагадаємо, що на завершення реконструкції вулиці Шевченка у Львові планують скерувати 30 мільйонів гривень із бюджету розвитку 2023. Наразі проєкт бюджету ще проходить обговорення, а погодити його мають на сесії депутати ЛМР.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!