Цього тижня в Україну прибуде сім літаків зі спецзасобами для протидії коронавірусу

1678 0
Із початком тотального «маскового режиму» маски повністю доступні в інтернеті, проте до аптек вони надходять повільніше
Фото: 24 канал

Фото: 24 канал

Цього тижня в Україну прибуде сім літаків зі спецзасобами для протидії COVID-19. Про це повідомив секретар Координаційної ради з протидії поширенню COVID-19 Кирило Тимошенко, – йдеться на сайті президента.

Однак він не уточнив, звідки саме прилетять літаки і що вони привезуть.

Читайте також: Як правильно утилізувати маски. Роз'яснення експертів

Кирило Тимошенко, окрім цього, додав, що з початком тотального «маскового режиму» маски повністю доступні в інтернеті, проте до аптек вони надходять повільніше. Їх там дуже швидко розкуповують.

Воночас міністр охорони здоров’я Максим Степанов зазначив, що Україна нині виробляє майже 900 тисяч масок на добу, і ще й імпортує їх. А президент Володимир Зеленський доручив негайно зібрати дані про потреби всіх аптечних мереж та за допомогою державних структур закупити стільки масок, скільки їм потрібно.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!