Цього тижня відділення «Центру комунального сервісу» в Києві не працюватимуть

891 0
Людям пропонують звертатись до них дистанційно.
Фото: Центр комунального сервісу

Фото: Центр комунального сервісу

11–14 жовтня сервісні центри «Центру комунального сервісу» не працюватимуть у зв'язку із безпековими обмеженнями та частковим відключенням електропостачання. Про це інформує комунальний концерн, передає КМДА. 

Для споживачів у цей період, як і раніше, у штатному режимі працюватимуть  дистанційні канали обслуговування: Fb-messenger, Skype та Telegram-чати, які доступні на сайті концерну за посиланням

Візити всіх споживачів, які записані на прийом до фахівців центрів, буде перенесено на інший час. Із ними додатково зв‘яжуться спеціалісти для узгодження дати та часу прийому.

Читайте також: Українська ППО сьогодні збила щонайменше 18 російських ракет

Сall-центр працюватиме у посиленому режимі. Отримати консультації та передати показання лічильників можна за телефоном: 044-247-40-40.

Безкоштовна телефонна лінія для передачі показань лічильників з мобільного: 0800-404-407.

Нагадаємо, 10 жовтня російські війська вдалися до масованих обстрілів усієї України, спрямувавши вогонь проти цивільного населення. Є руйнування об'єктів інфраструктури й жертви серед мирних жителів.

У Києві повідомили про прильоти в чотирьох районах столиці − Шевченківському, Святошинському, Голосіївському, Деснянському. За даними міської військовій адміністрації, внаслідок вчорашних обстрілів в столиці 6 людей загинули, 51 людина постраждала. Також пошкоджено понад 70 об’єктів. Мова про: житлові будинки (45), об’єкти критичної інфраструктури та ЖКГ (5), заклади освіти (6), заклади соціальної сфери (2), заклади культури (6), заклади охорони здоров’я (5), адмінбудівлі (2).

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!