Вступники можуть пройти демонстраційний НМТ з фізики. Як це зробити

676 0
Інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ.
Фото умовне

Фото умовне

Український центр оцінювання якості освіти пропонує ознайомитися з демонстраційним варіантом завдань НМТ з фізики. Потенційні учасники мають змогу пройти тест в онлайновому середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти за цим посиланням

Джерело: Український центр оцінювання якості освіти

Інтерфейс запропонованого онлайнового тестувальника відрізняється від реального НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їхнього виконання демонстраційний варіант схожий до вступного. У ньому міститься 20 завдань. Також можливо обрати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи іншого пункту, змінювати варіант відповіді. Після завершення роботи будуть доступні результати тестування з цього предмета.

У Центрі зазначають, що для тих учасників, у яких повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером, планшетом чи телефоном, демонстраційний варіант тесту доступний за посиланням.

Додамо, що УЦОЯО вже підготував демонстраційні варіанти завдань з обох предметів обов’язкового блоку НМТ: 28 лютого розмістили демонстраційний варіант завдань з української мови, з 4 березня ー з математики, а з 13 березня ー з історії України.

Читайте також: Як діяти абітурієнтам, що хочуть цьогоріч вступати до вишів. Алгоритм

Нагадаємо, цього року учні 11-х класів знову звільняються від складання ДПА, а вступне випробування для здобуття вищої освіти відбудеться у форматі національного мульпредметного тесту. НМТ міститиме завдання з трьох предметів. Два обов’язкові предмети: українська мова і математика, іще один – на вибір вступника (історія України, іноземна мова, біологія, фізика або хімія). Детальніше про умови вступу 2023 читайте в матеріалі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!