Цими вихідними львів’ян запрошують на фестиваль пластової творчості

1868 0
Учасниками буде більше двох тисяч пластунів зі всієї України.
фото: фейсбук-сторінка "Пласт. Львів"

фото: фейсбук-сторінка "Пласт. Львів"

Львів’ян та гостей міста запрошують на фестиваль пластової творчості «День пластуна», який відбудеться 19-20 жовтня у Виставковому центрі «Південний-EXPO». Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Це – щорічне свято для пластової спільноти, яке понад 20 років проводять у Львові. Учасниками буде більше двох тисяч пластунів зі всієї України. Під час фестивалю вони матимуть змогу проявити свої командні здібності у різних конкурсах, а також зустріти таборових друзів.

Читайте також: На потреби Пласту у Львові хочуть виділити 5 млн гривень. Відео з відкриття Пластового року

Основним змаганням для команд є театральний змаг — учасники демонструватимуть свої акторські здібності на головній сцені фестивалю. Окрім того, змагатимуться у конкурсах акустичної пісні, інтелектуальному, фотографії та відео, танцю, стендапу, інсталяції, шведінгу та інстаконкурсі.

Додамо, що цьогорічний фестиваль присвячений 30-літтю відновлення Пласту в Україні.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!