Заборона хутра і притравочних станцій. Завтра у Львові відбудеться марш за тварин

1006 0
Такий марш відбувається в Україні щороку, в ньому учасники виступають за порятунок тварин від жорстокого поводження та захист їхніх прав.

У Львові завтра, 5 вересня, о 12.00 год за ініціативи гуманістичного руху UAnimals відбудеться марш за тварин, який стартуватиме біля Львівського національного академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької. Про це повідомляють організатори події.

Читайте також: Зеленський підписав закон про посилення відповідальності за жорстоке поводження з тваринами

«Парламент ігнорує більшість зоозахисних законопроєктів. Нас дістало, що знущання з тварин все ще продають як розваги, що живодерів виправдовують суди, а жорстокість до тварин з кожним днем лише множиться. Годі ігнорувати страждання тварин!», – йдеться у повідомленні.

Марш за тварин відбувається щороку, він об’єднує тисячі людей по всій Україні, які виступають за цирк без тварин, заборону хутрових ферм, притравочних станцій, контактних зоопарків і дельфінаріїв, порятунок тварин від жорстокого поводження та захист їхніх прав на всеукраїнському рівні.

Додамо, що Всеукраїнський марш за тварин – хода активістів та прибічників гуманістичного руху за права тварин. Вперше відбулася 15 жовтня 2017 року за ініціативи активістів, що оформилися пізніше в рух UAnimals. Метою заходу є звернення уваги та заклик припинити знущання у цирках і дельфінаріях, заборонити притравочні станції, хутрові ферми та покарати живодерів.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!