Туман та грози. Якої погоди очікувати цими вихідними

1029 0
У Львові та області буде переважно хмарно та прохолодно.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Цими вихідними у Львові та області, за даними Львівського гідрометцентру, буде дещо прохолодно та з дощами.

Сьогодні, 28 серпня, вранці буде туман видимістю 200-500 м, а вдень дощ та гроза. Погоду визначатиме поле пониженого тиску та вплив вдень атмосферних фронтів. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вдень сягатиме 18-20 градусів тепла.

Читайте також: Львів'ян просять допомогти зібрати до школи дітей із потребуючих сімей. Як долучитися

По Львівській області буде хмарно з проясненнями. Вдень місцями короткочасний дощ, гроза. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вдень 16-21 градус тепла.

Завтра, 29 серпня, також буде хмарно з проясненнями. Часом дощ, місцями значний та грози. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 8-13 градусів тепла, а вдень 14-19 тепла.

У наступні дні також буде хмарно, але без істотних опадів. Вночі температура сягатиме 7-12 градусів, а вдень від 17 до 24 градусів тепла.

У День знань, 1 вересня, буде хмарно з проясненнями. Місцями короткочасні дощі, грози. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 8-13 градусів, а вдень 15-20 градусів тепла.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!