Туман та ожеледиця. Якою буде погода у Львові на вихідні

1278 0
Водіям слід зважати на прогноз погоди, синоптики попереджають про ожеледицю.
Фото: inlviv.in.ua

Фото: inlviv.in.ua

Сьогодні, 5 грудня у Львові та області ожеледиця. Також Синоптики Львівського гідрометцентру прогнозують туман та штормовий вітер.

Сьогодні у Львові погода буде хмарна з проясненнями. Істотних опадів не передбачають. Синоптики прогнозують, що вночі та вранці на дорогах міста та області буде ожеледиця та туман видимістю 200 – 500 метрів. Подекуди у місті та області траплятимуться пориви штормового вітру 15 – 20 метрів за секунду.

Температура вночі становитиме від 1 градусу морозу до 1 градусу тепла, а вдень – 6 – 8 градусів тепла.

У Львівській області температура вночі становитиме 2 – 3 градуси морозу, в горах – 4 – 7 градусів морозу. Синоптики передбачають, що вдень в області температура становитиме 4 – 9 градусів тепла.

У неділю, 6 грудня у Львові буде хмарно з проясненнями. Без опадів. Подекуди у місті та області вночі траплятимуться пориви штормового вітру 15 – 20 метрів за секунду, вдень пориви 17 – 22 метрів за секунду. Температура вночі від коливатиметься від 1 градусу морозу до 4 градусів тепла, вдень буде 2 – 7 градуси тепла.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!