Туман та ожеледиця. Якою буде погода у Львові протягом тижня

1508 0
Водіям слід зважати на прогноз погоди, синоптики попереджають про ожеледицю.
Фото: inlviv.in.ua

Фото: inlviv.in.ua

Сьогодні, 21 грудня у Львові та області ожеледиця, місцями туман. Синоптики львівського гідрометцентру не прогнозують істотних опадів.

Сьогодні, 21 грудня, на Львівщині буде хмарно з проясненнями, невеликий сніг. Вночі та вранці туман видимістю 200 – 500 метрів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, вночі 3 – 8 метрів за секунду, вдень 9 – 14 метрів за секунду, поривчастий.

Температура повітря вночі коливатиметься від 0 до 5 градусів морозу, вдень буде 0 – 5 градусів тепла.

У Львові протягом усього дня 22 грудня погода буде похмурою. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий дощ. Температура коливатиметься від -2 до 1 градуса тепла.

Хмарна погода протримається у Львові увесь день в середу, 23 грудня. Дрібний дощ йтиме весь день, а до вечора може стати сильнішим. Температурний максим сягне 5 градусів вище нуля.

У четвер, 24 грудня, весь день буде хмарним. Із самого ранку йтиме дощ. Удень він може послабшати, але не заспокоїться до самого вечора. Стовпчик термометра коливатиметься від 7 до 8 градусів з позначкою «плюс».

У п’ятницю у Львові хмарна погода буде триматися до самого вечора. Нічний сильний дощ до ранку стихне. Удень він піде з меншою силою, а ввечері йому на зміну прийде дрібний сніг. Удень буде 3-4 градуси тепла, уночі – 1.

Нагадаємо, цими днями відбувається унікальне астрономічне явище. Дві надмасивні планети – Сатурн і Юпітер – підійдуть на нічному небокраї одна до одної настільки близько, що з Землі виглядатимуть однією яскравою зіркою

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!