Turkish Airlines запровадила знижку на рейси зі Львова до Стамбула

3069 0
Авіакомпанія оголосила про знижку 25% на авіаквитки з низки українських міст на честь 25-ої річниці здійснення польотів з України.
фото: boeing.com

фото: boeing.com

Авіакомпанія Turkish Airlines запровадила знижку у розмірі 25% на квитки з українських міст. Зі Львова компанія літає до Стамбула. Про це повідомляє avianews.com.

Придбати акційні квитки можна буде протягом 5 днів з 6 по 10 березня 2018 року. Знижка дійсна на усі квитки зі Львова до Стамбула, а також з Києва, Одеси, Херсона, Запоріжжя та Харкова на інші рейси авіакомпанії в період з 20 березня до 25 грудня 2018 року.

Читайте також: МАУ оголосила знижку 30% на авіаквитки зі Львова

В компанії попереджають, що купівля квитків має бути здійснена не менше, ніж за 14 днів до вильоту. Забронювати квитки можна через офіси Turkish Airlines чи спеціалізовані агенства. На купівлю квитків через сайт авіакомпанії знижка не розповсюджується.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!