Туристам покажуть тишу Львова у сферичному форматі

1944 0
Це буде платформа для майбутніх імерсивних продуктів з музеями, театрами, галереями та іншими туристично привабливими місцями.
Фото: Мар’яна Гродзевич

Фото: Мар’яна Гродзевич

У Львові працюють над створенням віртуального туру у форматі 360-градусної панорами. Про це повідомляє управління туризму департаменту розвитку ЛМР у Фейсбуку.

«У межах програми «Фокус на культуру» #lvivtourismteam і компанія Skeiron починають роботу над новим проєктом – «Тиша у Львові». Ми зробимо фото порожнього центру Львова та визначних пам'яток за допомогою аерофотознімання і на їхній основі створимо тур 360 градусів», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У ботанічному саду Львова зацвіли клени. Фото

Також зазначають, що це буде платформа для майбутніх імерсивних продуктів з музеями, театрами, галереями та іншими туристично привабливими місцями.

«Уже зовсім скоро ви зможете віртуально побродити безлюдними львівськими вулицями, а тим часом можете згадати Львів, на вулицях якого вирує життя», – додають в управлінню туризму.

Додамо, що переглянути платформу можна за посиланням.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!