Tvoemisto.tv запускає новий спецпроєкт «Майстерня здоров’я» про клініки Львова

2042 0
Ми хочемо закликати львів'ян регулярно відвідувати медичні заклади, не займатися самолікуванням та стежити за своїм здоров'ям.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Команда медіа-хабу  Tvoemisto.tv запускає новий проєкт «Майстерня здоров’я», у межах якого ми разом із експертами розповідатимемо, що насправді необхідно, аби бути здоровим.

Щоб бути здоровим, недостатньо тільки правильно харчуватися, займатися спортом або вживати вітаміни. Потрібно дослухатися до свого організму, а у разі проявів недуги – звертатися до спеціалістів і не займатися самолікуванням.

У випусках «Майстерні здоров’я» ви дізнаєтеся про різноспеціалізовані клініки Львова, які пропонують свій спектр медичних послуг. Фахівці центрів розкажуть, які обстеження можна пройти, з якою періодичністю слід здавати аналізи та які лабораторні дослідження варто зробити. Замість неправильних діагнозів та черг під кабінетами пацієнти можуть отримати якісні та швидкі обстеження за допомогою сучасного обладнання та новітніх методів лікування.

Ми підготуємо для вас корисну інформацію про послуги від стоматологів, психологів, онкологів та інших спеціалістів.

Мета нашого проєкту – виробити медичну культуру львів'ян, закликати мешканців нашого міста регулярно відвідувати медичні заклади, адже тоді можна отримати об’єктивну інформацію про стан нашого здоров’я. Крім того, періодичні огляди у вузькопрофільних спеціалістів можуть попередити виникнення та розвиток багатьох хвороб та дозволять кожному пацієнту зберегти своє здоров’я та своєї родини.

Стежте за новим проєктом «Майстерня здоров’я» і будьте здорові!

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!