Twitter додасть нову кнопку: що зміниться?

1802 0
У мобільному додатку Twitter з'явиться кнопка Lightning. Натиснувши на неї, можна буде перейти до списку найбільш обговорюваних та важливих тем.
фото: newsemoney.com, frilka.com, uareview.com

фото: newsemoney.com, frilka.com, uareview.com

У мобільному додатку Twitter з'явиться кнопка Lightning. Натиснувши на неї, можна буде перейти до списку найбільш обговорюваних новин та подій. Вибравши тему, читач потрапить на сторінку, де будуть зібрані кращі твіти, фото і відео. Як тільки подія закінчиться, підписка на цю стрічку автоматично відключиться і знайти її можна буде через спільний пошук.

Читайте також: Стрічка у Facebook формуватиметься інакше: що зміниться?

Відбором найбільш цікавого контенту з мікроблогів і сторонніх джерел займеться внутрішня команда редакторів Twitter. Відео і фото розгортатиметься на весь екран у міру гортання стрічки.

Компанія знаходиться на етапі переговорів з партнерами. Twitter вже домовився про ексклюзивні матеріали від організаторів премій «Оскар» і «Греммі», а також найбільших спортивних подій.

Lighting буде доступний як передплатникам, так і неавторизованим користувачам. Таким чином продукт зможе збільшити число користувачів Twitter. Сервісом щомісяця користується близько 302 мільйонів чоловік. Проект буде запущений до кінця літа.

Раніше Twitter вже запустив технологію автоматичного програвання відео. 12 червня представники компанії заявили про те, що з липня перестане діяти обмеження на 140 знаків в особистих повідомленнях.

Джерело: Маркет.Корупція


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!