Титул «Королеви Львова» і 100 тисяч гривень отримала 18-річна студентка родом з Яворова

25806 0
Анастасії Федик отримала річний контракт з одним із найвідоміших світових глянців на Кіпрі, в Австрії та Монако. Також вона представить Львів на конкурсі «Королева України».
фото надали організатори конкурсу

фото надали організатори конкурсу

«Королевою Львова 2020» стала Анастасія Федик – 18-річна студентка Університету інформаційних технологій та управління, що у польському місті Жешуві. Родом вона із Яворова на Львівщині. Корону, титул і 100 тисяч гривень дівчина виборола серед двох десятків конкурсанток.  

Окрім цього, Анастасії Федик отримала річний контракт про співпрацю з одним із найвідоміших світових глянців на Кіпрі, в Австрії та Монако. Також дівчина представить Львів на всеукраїнському конкурсі «Королева України».

Додамо, що на конкурсі «Королева Львова 2020» визначили ще двох переможниць: «Королевою Львівщини» стала Тетяна Ярчак, а «Королевою Галичини» – Ольга Лисенко.

До конкурсу «Королева Львова 2020» 19 фіналісток готувалися протягом місяця. У дівчат були репетиції, фотосесії, відеозйомки, рекламні промокампанії, вони відвідували найцікавіші події та заклади Львова.

Нагадаємо, що бренд «Королева Львова» заснований 10 років тому Гражиною та Христиною Чаплін, котрі родом зі Львова. Це один із найпрестижніших конкурсів краси у місті Лева. Відбувається він під патронатом національного конкурсу «Королева України», а також міжнародного проекту Miss TV Internation зі штаб-квартирою у Монте-Карло.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!