У 8-й міській лікарні готують додаткові «ковідні» ліжка та реанімацію. Як розгортають

1496 0
У планах за 10 днів розгорнути 70 ліжок для хворих на коронавірус.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У 8-й міській клінічній лікарні, що на вул. Навроцького, 23 планують облаштувати додаткове відділення для хворих на Covid-19 на 40 ліжок, а також реанімаційне відділення на 30 місць. Усі масштабні ремонтні роботи, які наразі тут тривають, мають завершити впродовж 10 днів, повідомляє ЛМР.

Читайте також: В яких лікарнях Львівської області розгорнуть додаткові «ковідні» ліжка. Перелік

На сьогодні, від коронавірусу тут лікується 161 пацієнт. Загалом медзаклад розрахований на 350 ліжок. Відтак, це буде одна з найбільших лікарень на заході України для хворих на Covid – на 420 ліжок.

До демонтажних робіт у багатьох медичних закладах міста залучені студенти Львівського університету життєдіяльності.

Читайте також: Чи справді у львівських лікарнях хворих із Сovid-19 кладуть у коридорах

Нагадаємо, Львівська обласна інфекційна лікарня та Центр легеневого здоров'я заповнені хворими із коронавірусом та підозрою на нього уже на 94%. Через це в області планують облаштувати 600 додаткових ліжок в опорних Covid-лікарнях, а місто уже розгортає 366 ліжок на базі поліклінічних відділень. Облаштовувати ліжка у поліклініках почнуть з четверга. Ці роботи триватимуть до двох тижнів. За словами мера, резерву ліжкомісць, які сьогодні вільні для прийому хворих із коронавірусом, за нинішньої динаміки захворюваності вистачить лише на два тижні. Через це у Львові із 19 до 28 березня запроваджують посилений карантин.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!