Київ

У Білій Церкві чоловік співав пісню про москву у караоке, спалахнув скандал

1015 0
Довго чекати вибачень не довелося.
Фото: Скриншот

Фото: Скриншот

У Білій Церкві у піцерії «Феліні» на бульварі Олександрійський, 41, чоловік вирішив поспівати у караоке російську пісню про москву, а на зауваження повівся агресивно. Довго чекати вибачень не довелося. Про це повідомила жителька Броварів Вікторія Назарова.

Як розповіла жінка, за столиком поруч відпочивала компанія, співаючи у караоке російських пісень, серед яких була композиція з текстом «город мой, москва».

Це стало останньою краплею й відвідувачка разом із подругою намагалися пояснити «співаку» недоречність обраного репертуару.

На ввічливе зауваження відпочивальник не відреагував. Тоді жінка повторила запитання.

«Як воно, співати таке лайно в країні, в якій йде війна, де гинуть найкращі", - запитала вона .

Тоді компанія відпочивальників почала наполягати на своєму прав публічно виконувати російські пісні, грубити і зрештою викликали поліцію.

Коли прибули правоохоронці, жінки написали заяву на заклад та на «співака».

За словами жінок, керівництво закладу жодних проблем у тому, що у них виконують російські пісні не бачить. Там заявили, нібито українські військові самі приходять до них співати російських пісень.

У результаті поціновувач пісень про москву публічно вибачився та отримав повістку до ТЦК.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!