Київ

У бліндажі росіян під Києвом знайшли іменні дитячі ложечки. Тепер бійці ЗСУ розшукують їхніх власників

755 0
Зазначається, що на звороті є дарчі написи, за якими і будуть встановлені власники
Фото: Facebook/Фанигін

Фото: Facebook/Фанигін

Бійці розшукують дітей, щоб повернути вкрадені російськими військовими іменні ложечки, які було знайдено у бліндажі при розмінуванні позицій ворога під Києвом. Про це повідомив історик Юрій Фанигін.
 

«Бійці ЗСУ при розмінуванні позицій ворога під Києвом знайшли у бліндажі Іменні ложечки з датою народження та даними українських дітей. Вони народженні: 17 січня 2006 р. та 12 серпня 2008 р. Бійці хочуть повернути ці ложечки дітям, їх батькам та родичам. Повернути пам'ять. Повернути дитинство. Вони дуже надіються, що усі живі та здорові. Давайте допоможемо цій святій справі разом», - йдеться в пості.

Зазначається, що на звороті є дарчі написи, за якими і будуть встановлені власники.

Район знахідки - село Здвижівка. Бородянський район (з 2022 р. увійшов до Бучанського району), Київська область.

30 березня, у коментарях під дописом Фанигін повідомив, що власників знайшли і ложечки повернули.

Нагадаємо, у січні в бліндажі окупантів на Київщині знайшли вкрадений ноутбук. Спеціалісти ДФТГ знайшли контактні дані і повернули річ власнику.

Станіслав Нестеренко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!